Depressie behandeling met therapie in Amsterdam

Somberheidsklachten

Iedereen is wel eens een dagje down. Maar voor jou is het anders. Je bent eigenlijk doorlopend somber. En niet maar een dagje, maar al een behoorlijke tijd.

Je voelt je neerslachtig, leeg. Je geniet nergens meer van en wat je vroeger boeide doet je nu maar weinig. Je slaapt slecht en hebt weinig energie. Alles bij elkaar trek je je terug in jezelf. Contacten met mensen kosten je te veel energie, daarnaast heb je er geen zin in. Je bent veel te druk bezig met je eigen gedachten die je geen rust geven.

Hulp vragen

Het is bijna onmogelijk een depressie te lijf te gaan zonder deskundige begeleiding. Mensen die dichtbij je staan bereiken je maar moeilijk. Een therapeut kan je op zo’n moment goed helpen die neerwaartse spiraal doorbreken.

Ik kan je helpen

Somberheidsklachten zijn goed te behandelen. De behandeling bestaat vaak uit een combinatie van gesprekken (inzichtgevend) en opdrachten (gedragsverandering). Welke behandeling bij jou het beste werkt, hangt af van het soort depressie en je karakter.

Contact Therapie Amsterdam

Voor een vrijblijvend advies, vragen en hulp kun je ons altijd bellen. Onze telefonisten zijn geschoold in de psychologie en helpen je graag. Wij vinden voor jou een therapeut die bij je past, zodat je snel bent geholpen. Wij kunnen ook een afspraak voor je inplannen en vaak zonder wachtlijst. Bel ons op 085 4014720.