Therapie Amsterdam bij therapeut – psycholoog

Snappen wat er speelt

Dat klinkt heel logisch, maar het is vaak lastiger dan je denkt. Mensen hebben moeite de woorden te vinden om precies uit te leggen wat er aan de hand is. Daarbij is er terughoudendheid, om niet raar gevonden te worden of uit schaamt. En dan zijn er nog al die dingen die je lichaam (houding, mimiek, beweging) me vertellen.

Ik breng het samen met jou allemaal bij elkaar in een zo helder mogelijke omschrijving. Vanuit dat punt kunnen we namelijk aan zaken werken, misschien wil je concreet iets anders, misschien heb je alleen maar een verzameling vage klachten.

Werken met inzicht

We vinden de diepe, werkelijke patronen, pijn of problemen die met je situatie te maken hebben. Door te begrijpen hoe het werkt, of beter, hoe jij werkt, leer je ook wat je kunt doen. En omdat we aan die algemene patronen werken, heb je er dus niet alleen nu wat aan, maar altijd. Ook daar help ik je bij.

Bekijk hier de therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Amsterdam. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Contact Therapie Amsterdam

Voor een vrijblijvend advies, vragen en hulp kun je ons altijd bellen. Onze telefonisten zijn geschoold in de psychologie en helpen je graag. Wij vinden voor jou een therapeut die bij je past, zodat je snel bent geholpen. Wij kunnen ook een afspraak voor je inplannen en vaak zonder wachtlijst. Bel ons op 085 4014720.